keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

21.6 Lange

Helle piinaa ratoja ja valinnat on vain kasteltuja malleja. Olimme suht lähellä Langea joten mietimme mennä sinne uudelleen. Jos saisi vähän rataa haltuun. Rata oli vielä jonkun tunnin auki ja itseasiassa hetken ajettuamme se oli privaatti käytössä. Muut lähtivät jo pois, joten ihan sai yksin päästellä menemään.
Edelleen ne pari kohtaa, jotka eivät muuksi muuttuneet. Toki rata oli nyt myös paljon kuluneempi kuin kisoissa, joten haasteellisempi muutenkin. Silti oli kivaa ja nyt pystyi rauhassa leikkailemaan rataa miten halusi kun muita ei ollut. Aikamoinen tuuli vähän häiritsi, kun saattoi puuskassa heittää hyppyrin ilmalennossa lähes ulos radalta. Paristi säikähdyin oikein kunnolla kun puuska tempaisi heti kun pyörät vain irtosivat maasta. Loikan korkeudella ei ollut merkitystä paitsi ehti heittää sivummalle mitä korkeammalla olit. Hyvät ajot sai aikaiseksi ja aina kun ensin tuntuu vaikealta tai tökkii tai muuten ei ajo luonnistu niin ajaa vain. Sitten se pikkuhiljaa alkaakin sujumaan ja sitten se kulkeekin ihan hyvin.
Suikka toimi hienosti ja päivä päivältä oli tuli tutummaksi täysin eri luonteisen mopon kanssa. Alusta toimi myös hyvin ja oli todella ilo ajaa. Senverran rata oli itselle haastava, etten ehkä sitä maximum attackia saanut aikaiseksi vaan ehkä enemmän jouhevan etenevää ajoa järkevästi ilman riskejä. Se ei vähentänyt sen hohtoa ollenkaan. Hymyssä suin you see, but you can't see it 😎😃


Rata oli kertakaikkiaan hieno. Koko ympäristö ja varikko sekä alue oli viimeisen päälle. Ihan amerikkaa 😊 mutta nyt se oli nähty, koettu ja ajettu ja matka jatkui eteenpäin. Jälleen kiireettömästi maaseutu kierrosta ja upeita maisemia. Kerran oli ihan pakko pysähtyä ottamaan kuva. Niin upea unikkopelto punaisenaan ja silmänkantamattomiin. Vahinko, ettei kuva pystynyt vangitsemaan pellon upeutta.
Välillä tuntui, että ajaisimme enemmän tai vähemmän ympyrää kun taasen suuntasimme Jaanikeseen. Kerran jo kävimme siellä ja vaikka radan piti olla auki siinä oli puomit edessä. Jatkoimme matkaa silloin muualle. Nyt siis päätimme sinne mennä uudestaan.
-Esmeralda-