tiistai 28. heinäkuuta 2020

19.7 Miko's GP Race for fun Miehikkälä

Tämä oli sellainen uuden formaatin kisa, joka on harraste kuskeille tarkoitettu. Kävinpä nyt kokeilemassa millaista touhua se sitten on verrattuna normi kisoihin. Eipä se juuri poikennut. Ilmoittautumis maksukin oli samaa luokkaa.
Joka tapauksessa edellisen illan arpominen lähteäkö jo silloin ja nukkua vitossa vai vasta aamulla aikaisin kun 8.30 oli jo kuljettaja kokous.. päädyin jälkimmäiseen. Niin tai näin en nukkuisi kunnolla ja se jos mikä on tärkeää. Tärkeämpää kuin mikään muu ikinä. Jos en saa nukuttua hyvin on aika turha edes mennä ajamaan kilpaa koska pää ei vain toimi, keskittyminen on haastavaa ja ajosta ei meinaa tulla mitään. No niinhän siinä kävikin sitten.

Olin ihan hyvissä ajoin paikalla kun koko yön olin tunnin välein vahtinut paljonko kello on. Viideltä sitten ylös ja pikarallia matkaan. Päivästä tulisi kuuma ja otin teltan mukaan onneksi. Sai olla sentään varjossa. Tulin niin "myöhään", että vain varikon viimeisessä nurkassa oli enää tilaa. Suurin osa oli ollut edellisenä päivänä ajamassa siellä. No samapa tuo, täällä oli väljää.
Siinä sitten normi prosedyyrit läpi ohjaajakokous ja aika-ajot jne. Ajoin naisissa puomille toisena. Koko startissa harrastekuskien seassa 12:ta. Olin väsynyt ja pää tuntui tahmealta.
Ensimmäisessä erässä ajoin toiseksi noin puolen minuutin erolla kolmanteen, vaikka kaaduin yhdessä mutkassa. Ihan typerä ajovirhe kauharenkaalla. Liikaa kaasua niin pyörähti ympäri ja otin jalalla vastaan, joten kaaduin sen päälle mopoineen kaikkineen nätisti. Onneksi sain pidettyä kytkimen pohjassa niin ei sammunut ja heti matkaan. Polvi vääntyi ikävästi, mutta onneksi ei siinä tuntunut. Tuntui vasta kun pysähtyi hetkeksi.


Huomasin myös, että vannelukko oli hiukan löysällä etusessa ja venttiili sojotti aivan killiin. Jänskätti josko se repeäisi irti kokonaan. Kiristin lukon ja toivoin parasta. Se oli murheista pienin siinä kohtaa. Polvi vihoitteli. Ajo kulki muuten kohtalaisesti, vaikka en parhaaseen suoritukseen pystynytkään, mutta toiseen erään polvi haittasi jo ajoa. Rata oli kulunut jonkin verran ja polvilla ei pystynyt puristamaan mopoa kulkemaan pehmeässä suoraan. Se ei kertakaikkiaan kestänyt luikertelevaa mopoa ja jouduin ajamaan ulos valleihin ja mistä nyt sellaisen aina löysinkin ja olin näinollen hitaampi.
Juuri erän lopussa ennen maalia satakunta metriä kolmantena ollut naiskuksi meni ohi ja en vain kyennyt vastaamaan enää siihen. Olisi pitänyt aggressiivisemmin ottaa tilanne haltuun, mutta tuntui, että se olisi enemmänkin Herran haltuun, joten jätin väliin. Näinollen kolmas kokonaistuloksissa.
Maarit teippasi polven heti, oli jo senverran turvoksissa, että nivelpussi pullotti takataipeessa. Myös ristiside ottanut itseensä. On varmaan jo niin monasti ottanut erilailla kipiää, että arpikudosta jokapuolella ja rustoa. Mikään ei kuitenkaan tuntunut olevan irtipoikki. Nyt siis viikossa ihmeparantuminen, sillä olisi seuraavana ktm 2 tahtisella cross country kilpailut. Pitäisi siis ajaa itseni sisään siihen kapineeseen ennen seuraavaa lauantaita..Hmm... ja tiistaina olisi vielä suikalla treenit.. joka muuten toimii erinomaisesti 💕
Noh, onhan tässä vielä aikaa...
-Esmeralda-