tiistai 31. toukokuuta 2016

28.5 2016 TOP200 III - Türi - Kihli moto center

Retki häämöttää loppuaan ja viimeinen etappi olisi Türin kisat. Pärnussa vielä kävin hieronnassa ja pesin auton ja lähdin matkaamaan keski Viroa kohti. Olin hyvissä ajoin kisapaikalla ja kävin kävelemässä rataa. Hyppyrit oli tarkkoja kun suurinosa oli sellaisia, että kääntyi heti jälkeen jonnekin suuntaan, joten kauhean pitkälle ei kannattanut lentää.
Nukuin varikolla autossa ja ensin ei meinannut uni millään tulla, mutta lopunviimeksi nukuin ihan hyvin. Kunhan varikko rauhoittui ja hiljeni.
Kisassa oli 7 naista ja loput luokassa miehiä yht noin 50. Aika-ajot peruskauraa, en oikein taas saanut ruutia palamaan, mutta tuli nyt edes yksi säädyllinen kierros kun pääsin toiseksi.
Ekassa erässä lähti ihan mukavasti kulkemaan ja olinkin maalissa toisena naisista. Koko luokan olikohan 7:s tai jotain. Aurinko rankaisi täydeltä taivaalta ja hikihän siellä tuli.
Pitänee hommata isompi kuivausteline :) Onneksi tuolla on varikot lähestulkoon aina nurmikolla niin ei hiekkapölyä ole jokapaikka täynnä ja muutenkin mukavampaa. Joku kuvaaja otti monumentistani myös kuvan, toivottavasti ei päätynyt jonnekin "ihmejutut top ten - naisia radalla" listalle...
Luurit päähän ja valmistautumaan toiseen erään. Oli ihan hyvä fiilis. Rauhallisen keskittynyt.


Toisessa erässä startti ei ollut ihan niin hyvä. Hiukan jäin pussiin, mutta pääsin hypyssä Kadrista ohi (joka voitti siis edellisen erän) kun se hyppäsi niin korkealle, kun kilpaa kaasutettiin hyppyriin, että kuoletinkin loikan ja olin ennemmin maassa ja kaasu levälleen. Muutaman kierroksen jälkeen kuittasi ohi kun meinasi minulla keksintö karata kinttujen välistä pattisella suoralla. Pukitteli ilosta kuin Nikke aikoinaan esteradalla esteiden välillä - sillä erotuksella, että Nikke oli hallinnassa tuo ei. Sekunnin hölläys kaasusta ja toinen ampui heti ohi. Ei mitään mahdollisuutta enää, alle puoli kierrosta jäljellä. Yksi naiskuksi oli nurin edellä ja nousi juuri pystyyn ja singahti maaliin ennen minua joten tämän erän kolmas sija ja naisten totalin kolmonen. Koko luokan 9:s. Tosi hyvää kilvanajoa ja puristin kyllä kaiken mitä löytyi.
Kuva: Mxmania
Msport.ee:
Naiste klassis oli mõlemas sõidus parim kodurajal võistlenud Kadri Ehamäe (Honda, HRC Eesti Racing Team). Teise koha sai sõitudes kolmas ja teine olnud Liisi Kurusk (KTM, Kagu MK). Kolmanda koha sai Esmeralda Vesterinen (Kawasaki, FIN), sõitudes oli ta teine ja kolmas. 

Näillä pisteillä nousin koko mestaruussarjassa toiselle sijalle.
http://organisation.mylaps.com/
Olin ihan tyytyväinen ajooni ja pääasia, että kokoajan homma kehittyy hitaasti, mutta varmasti. Yksi kisavapaa viikonloppu, mutta sitten taas mennään.

Kamat kasaan ja suljin takakontin viiemisen kerran ennen Suomea tällä reissulla.
Kotona olikin sitten aikamoinen "pyykkipäivä".... Vaan onneksi oli Jussi kissavahtina ja talonmiehenä leikannut nurmikon ja kaikki oli siististi ja puhdasta. Hieno reissu, mutta pitää lähteä, että voi palata. Kotonakin on hyvä. Kissat tuli riemuissaan tervehtimään. Ne ei ikinä tuumi naama väärinpäin: miksi tulet vasta nyt. Ne on aina iloisia koska tulin nyt.
-Esmeralda-