maanantai 16. toukokuuta 2016

TOP200 Pölva

Ihka uudella mopolla kisaamaan ja täytyy sanoa, että luojan kiitos radalla ei ollut mitään hirveitä pöytähyppyreitä, oli tuo alusta vielä aika hakusessa. Rata oli todella hieno ja valitettavasti kuulimme, että sekin oli viimeisiä kertoja kun siellä ajettaisiin. Se purettaisiin talojen alta pois.
Aika-ajoissa taaskaan en saanut yhtään ehjää kierrosta ja nyt sillä olisi ollut vähän merkitystä kun vaikka naisia oli 12 niin ajoimme miesten kanssa E luokassa ja näinollen puomilla oli liki 50 tyyppiä.
Ensimmäisessä startissa ajo meni kohtuu ok, ja lunastin kakkospaikan maalissa. Toinen startti menikin sitten ihan ketulleen. Tai lähinnä siinäkohtaa kun joku syöksyi takaa suoraan kylkeen startin jälkeen ja kaatoi minut kuin räsynuken rataan. Poljin sitten hetken käyntiin ennenkuin tajusin, että vaihde pitää ottaa vapaalle. Muut oli mennyt jo aikoja sitten. Heti käynnistyi ja lähdin raivona perään. Pikkuhiljaa napsin naisia kiinni (ja ohittelin varmaan puolet luokan mies kuskeistakin) maaliin 5:tenä. Ei riittänyt podiumille, olisi vielä yksi pitänyt saada kiinni. No totalin 5:s sitten ja tämä on motorsporttia.. 


Viimeiseen erään valmistautumassa, aurinko paistoi täysillä niin oli mukava istua varjossa..
..itse kunkin :)
Kuva: Motorstart.ee    

Kuva: Motorstart.ee  

Itse ajoon tai lähinnä siihen spirittiin mitä siihen sain toisessa erässä, olin tyytyväinen. Tosin buranan voimilla olin liikenteessä. Rata kului senverran, että jäykähkö keula otti käsistä turhat luulot pois jo ensimmäisessä erässä. Muuten nautin kyllä todella paljon ajamisesta.
Tiimin toinen kuski Hanna Reinola oli ekassa erässä 5:s ja toisessa 2:nen, joten podiumin 3:s sija irtosi niillä sijoilla. Nyt pitää hiukan saada konttoria omanlaiseksi niin pääsee hakemaan omaa huippuvauhtia ja luottoa mopoon. Tosin viikon päästä on Vantaan liiga kisat, että ei tässä hirveästi ole aikaa hieroa...
-Esmeralda