maanantai 30. tammikuuta 2017

Karkkilan endurosprint 28.1 2017

Pitkästä aikaa talvikisoissa. Aika mukavasti päässyt pellolla treenaamaan ja "spooria" ajamaan. Sen mitä nyt etelässä spooria on. 
Aamutuimaan aikamoisessa sumussa kisapaikalle ja kun kisat alkoi niin alkoi myös vesisade. Ei tosin hirveästi haitannut, päädyin lähtemään liikenteeseen rollereila.

Reitti oli tosin niin mutkainen ettei meinannut olla paikkaa missä uskalsi irroittaa käden stongasta nykiäkseen narusta filmiä eteenpäin 😅
15 kilometriin mahtui aikapaljon metsää mut myös muutama peltopätkä ja ne vasta liukkaita olikin. Tosin alla oli vanhat päitsin ja muutamat muutkin kisat ja treenit ajetut renkaat. No liippailin miten taisin ja hyvä ajofiilis oli jokatapauksessa. Ajoin pari kaveria kiinni ja ilman kaatumisia huoltoon. Toiselle kierrokselle taas lämmittelykierroksen (ihan helmi idea järjestäjiltä) kautta ja sain tosi hyvän rytmin päälle. Ja nyt ohitin samat kaverit ja yhden lisää. Aika oli melkein minuutin nopeampi kuin ensimmäinen kierros. Ajo tuntui hyvältä ja rennolta ja oli hauskaa. 
Omassa liki 60 kuskin luokassa puolivälissä ja naisten nopein joten sain palkinnoksi Bike Forumin lahjoittamat  hienot ajolasit. 
Antti oli mekaanikkona ja hyvin oli huollettu peli se toimi kuin ihmismieli. 
Kai ne oli huomioinut sen mutkien määrän jo AT lapuissa 😀
Ei vaan, hieno reitti oli ja upea ajopäivä 👍
-Esmeralda-