sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Testing testing....

Istun keittiössä ulos katsellen. Seinäkello nakuttaa reikiä hiljaisuuteen.
Sataa.. taas vaihteeksi.
Niinkuin lähes joka päivä. Joku on joskus maininnut, että Suomessa olisi muka neljä vuodenaikaa. Kukkupuhetta, niitä on kaksi: "kesä" ja "talvi" ja ne muistuttavat kovasti toisiaan....
Noh, onneksi joulupukki päivitti välineitä joten ei muuta kun mukisematta pyörän selkään pimeyteen.
 
I'm sitting in the kitchen looking outside from window. The clock on the wall is ticking holes into the silence. It's raining for a change.
Like it do every day. Almost. Once up on a time someone have told that in Finland there is four seasons. Bull shit I say. It's only two: summer and winter and they remind each other a lot.
Well I'm happy that santaclaus update my eqippements for trainign so no complains and on the two wheels into darknes.

Merinovillaista kalsaripukua vilukissalle, tavallista kerrastoa, pyöräilytakki, hanskat, sukkia ja pyöräilykenkien päälle neopren suojukset. Testiajo suoritettu ja senverta lämmin keli oli, etten villa- asua laittanut, mutta muuten kaikki toimi hienosti :) Vaikkei takki ole kovin paksu niin pitää tuulen 100% ja hengittää selästä niin on mukava polkea kun ei hiosta. Onneksi on kahdet vanteet niin kesärenkaiden vaihtaminen kävi käden käänteessä, kun nastat oli jo alla. Sen, että käy ulkona jotain tekemässä niin taas on rättisulkeiset edessä ja märkiä vaatteita joka paikassa roikkumassa. Tuleekohan lunta ollenkaan?! :O
 
Under wears from merino wool, basic under wears, cycling jacket, glovces, all kind of socks and covers to the cycling boots. Testride was success and it makes a lot jus have a nice dry and warm feeling even the weather is like sh*t. Jacket is wind proof but breathing nicely so you won't sweat your ass off. I'm happy to have double rims so can do the chance in a minute between the spike tires and basic ones. What ever I'm doing in the end is wet clothes hanging every where around the house.
Will there ever come snow at all?! :O
-Esmeralda-