keskiviikko 18. joulukuuta 2013

SUURKIITOS!!!!.... A BIG THANK YOU!!!!

On tullut aika paketoida kulunut kausi ja kiittää asianosaisia, unohtamatta teitä kaikkia osa tuiki tuntemattomiakin kannustajia reittien varrella. Iso kiitos!
Kokemuksena oli hienoa käydä Eestin puolella mestaruuskisoissa, jotka sääolosuhteiden myötä tulivat aika rankoksikin ja silti niissä kapinoissa selviytyä voittajana maaliin. Samoin "päitsi" tuli selätettyä tänävuonna. Tavoitteena oli voitto kuntoluokassa tai ainakin sijoitus, no siihen ei ihan ylletty. Maaliin 5:nä ja melkein voisi osoittaa sormella - toki vauhdin puute on aina penkin ja tangon välissä, mutta kiusaa teki myös takaiskari, joka oli aivan liian järkyttävän kova niin pattiseen ränniin. Hakkasi niin, että lopunviimeksi tunto lähti aivoistakin...... onneksi loistava huolto piti likan liikkeessä, suurimmaksi osaksihan se oli Artsin ja Jukan harteilla ja hyvin hommansa hoitivatkin kaikinpuolin.
Kaudella vaivasi myös ylenpalttisen ihmeellinen hengitystie sairastelu ja paljastuihan se yliherkkyydeksi, ja diagnoosin jälkeen pystyimme muuttamaan olosuhteita niin, että sekin asia korjaantui. Aikamoista rimpuilua se kyllä väliin oli, ainoa mikä vei eteenpäin oli hyvä kunto.

It's time to wrap up the past year and thank for everyone who have supported and helped me. Not to forget all those unknow encouragers side the track, you gave me strength to carry on and speed up my ride. It's impossible to describe the feeling to get that support in the middle of somewhere when you are trying to do your best. It was loaded with ultimate experience like the Around the Päijänne. It went through this year and 5:th at my class. Lack of speed is always more or less between the handlebar and seat but had to admit that the rear damper was teasing a lot in that point that nearly got my brains numn..so hard it was. Well, I'm happy that I got a brilliant service and mechanicans. They kept me rolling even I was frozen up and turned to blue at some point.
I was also suffering the mysterious infection at lungs but in the end that solved out too. Some point it was just struggling forward only thing what was carrying me was the good basic condition.

Hienoja fiiliksiä, hauskoja tapahtumia, huikeita reissuja ja monia kokemuksia jälleen rikkaampana ensi vuoteen..mitä ikinä se tuokaan tullessaan.

Awesome feelings, funny happenings, stunning tours and rich of many many experience towards to the next year. What ever it brings with...

Kiitokset sponsoreille, kuten Allrightille, joka takasi varaosien, renkaiden ja varusteiden puolesta kaiken mahdollisen tarvittavan. Se mitä ei ollut hyllyssä pojat tilasivat nopeasti varastolta. Tekopan jalkatapeilla ote piti ja Bridgestonelta sitten muita renkaita ja rengastarvikkeita joka lähtöön. Urheilukuvat ja Racefoto huolehtivat kuvaotoksista joita täälläkin sivulla on näkynyt.
Myös Nummelan Moottorikerholle, joka muisti jälleen stipendillä kilpailumenestyksestä tänävuonna. Tukeehan se sen lisäksi jo muutenkin aika tuntuvasti kustannuksissa niin ilmoittautumismaksuissa kuin lisenssissäkin.

Many thanks to my sponsors, like Allright what guaranteed the spare part supply and gears. From Tekopa was awesome foot pegs and from Bridgestone all other tires and supplies. Urheilukuvat and Racefoto took care of professional pictures what you have seen in this blog. Also Nummelan moottorikerho my club where I got a stipend from this year success in competitions. It also carry a part of the expences during the year.
Toki olen saanut apua ja tukea korvaamattomilta ystäviltä ja työkavereilta (mm.tiimHiltuset ja kollega Vasaman Jalmo) ja päitsin päämekaanikko Jussi, joka parsii kasaan milloin kulejtuskalustoa milloin muita laitteita ja kyllä tässäkohtaa mieleen tulee kiitostaa myös Markusta kärsivällisyydestä (en ehkä ole sieltä helpoimmasta päästä neuvottavia), ymmärrystä niskoittelusta (en ehkä luonteeltani ole sieltä tasaisimmasta päästä käsittelemään omaa mönkään mennyttä ajoani) ja kestävyyttä monen muun asian suhteen josta nyt en lähde kirjaa kirjoittamaan kun en ole ihan varma tulisiko siitä tragikominen trilleri vai silkkaa kauhukirjallisuutta..  anyway.. niiaan hymyillen.

Also I have had a lot of help and support from my priceless friends and collagues (like team Hiltuset and collague Vasaman Jalmo) and Päitsi mechanican Jussi who fixes nearly about everything and anything. Impossible takes a bit longer. Also Markus who have to deal my lack self-control and temperament :) I'm not the easy one. 

Ja niin, ne vanhemmat, jotka jaksaa vuodesta toiseen tukea ja auttaa tässä hulluttelussa. Kiitos äiti ja isä sekä Päivi ja Seppo...

And yes, the priceless parents who just able to carry on from year to another. Mom and dad. Thank you! Ofcourse Päivi and Seppo too!

-Esmeralda-