torstai 6. huhtikuuta 2017

🔝 fiilis...

Nyt on kÀyty pehmeÀllÀ hiekalla kiemurtelemassa ja kaatuilemassa... voi pyhÀ sylvi ja muut fiksut naiset..
Alkoi se vihdoin sujumaan kun muisti taas muutaman perusasian, kuten esimerkiksi, ettÀ etupÀÀ on hyvÀ ottaa ihan tappiin pitkÀksi niin ei sukella ja jos vaikka paino vielÀ taakse ni jo alkaa kulkemaan. Myös se saattoi vaikuttaa, ettÀ mekaanikko vaihtoi ihan uudet renkaat alle. Alkoi homma etenemÀÀn.
KÀvimme vielÀ viimeiset hienosÀÀdöt kurvailmeassa ihanassa auringonpaisteessa ja jÀi niin hyvÀ fiilis, ettÀ hyvillÀ mielin lauantaina Liivakuningas kisaan Sakuun, Eestinmaalle.
Nyt nÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ tÀmÀ vuosi vedetÀÀn "nakuna". En viitsinyt enÀÀ teettÀÀ uusia tarroja kun sÀÀstÀn senkin rahan kisabudjettiin. Onneksi Acerbis on vaatettajana niin ei kuskin tarvitse nakuna vetÀÀ...
Voi kun saisi viritettyÀ itseensÀ nappulat: kotari ja kawasaki. Sitten olisi aina kuljettajan asetukset vastaamassa kalustoa. Nyt joutuu aina vÀhÀn hakemaan moodia ennenkuin taas muistaa miten mennÀ. TiedÀ sitten onko hyvÀ vai huono ajaa kummallakin ihan sekasin kokoajan.
LisÀÀ hyviÀ juttuja. Peukalon - joka pÀitsillÀ meni - teippauksesta olen tehnyt taidetta:
Se on mallia: Handlebar fit. Se meni jo kertaalleen uudelleen pari pÀivÀÀ sitten kun heittÀydyin hiekkaan, vaikka oli vÀhÀn niinkuin teipattu, mutta nyt se on oikeasti teipattu jokapuolelta ja kesti ja pystyi ajamaan aikalailla hyvin. SiitÀkin hyvÀ fiilis.
Kaikenkaikkiaan ihan 🔝fiilis!
MennÀÀn katsomaan miten jaksaa nĂ€in talven jĂ€lkeen suoraan peuhata hiekkalaatikossa 12 min + 2 kierrosta pariin kertaan.
-Esmeralda-