maanantai 21. syyskuuta 2015

Tarkkalan opissa taas 20.9 2015

 Jo aikaisemmin Lopella (missä pölisi aivan infernaalisesti) harjoiteltiin mentaalipuolen juttuja. Samaa jatkettiin Erkylässä eilen.
Kuva: Kristiina Komulainen
 Mukana oli kymmenkunta naista nostamassa tomua ilmaan ja kaikille varmasti löytyy ideoita omaan ajoon vaikka tasokirjo onkin laaja. Konstit ovat joka tasolla samat: Keskity siihen mitä teet.
Kuva: Ansku Karikuusi
Mielikuva harjoitteita ajosta ja sen tekemisestä. Tämä siis ei ole kuva väsyneestä porukasta vaan mentorin opeilla omien ajatuksien ohjailua hyötykäyttöön. Ansku, minä ja Tuire takana kuvittelemme ihan luvalla itsemme virheettömiksi huippukuskeiksi.
Tällaisenaan se toimii kun vielä saisi sen pysymään muistissa. Itse ainakin huomaan, etten aina jaksa keskittyä täysin ja varsinkaan kannustaa itse itseäni ajamaan kovemmin.
Erkylässä taas samoja vanhoja rasti teemoja (sitähän se ajaminen on yksinkertaisimmillaan: mutkia ja suoria) ja huomaan kyllä selkeästi hyödyn valmentajasta. Piiskaan huomattavasti enemmän itsestäni irti. Päivän edetessä vauhti taas kasvoi mukavasti ja ajatuksien karkailu väheni ja viivan alla oli mielestäni hyvin onnistunut päivä. Onnistumisen fiilis taas kantaa arki elämässäkin vielä pitkälle.
Aurinko paistoi ja reitti oli todella upeassa kunnossa. Voi kun tällaisia päiviä olisi useammin...
-Esmeralda-