sunnuntai 11. elokuuta 2019

Kesäloma vihdoin

Muutama päivä lomailua mökillä Sawon ytimessä ja muuten loma menikin kisareissuissa ja tekemättömien töiden tekemiseen. Siksipä vähän laahustaa jäljessa, mutta kurotaan kiinni.



 Minnan kanssa lelut laatikkoon ja mökille viettämään ajon täyteistä muutamaa päivää. Aamut crossia joko Suonenjoen tai Keiteleen radoilla - ja paluumatkalla testattiin myös Pieksämäen rata - ja iltaisin enduroa koukkulammen lenkillä. Sitten saunomista ja uintia. Niistä on laatuloma tehty.
Keiteleen rata oli kivisiivilällä siivottu ja oli aika pehmeässä kunnossa. No, oikein hyvää mutkatreeniä sai aikaan ja muutenkin rata oli kivassa kunnossa. Onneksi olimme kahdestaan, pöly ei haitannut. Aamupäivän kun siellä telmi niin tiesi ajaneensa.  Kuvat Minna Kinnunen






Illan viiletessä (päivällä olimme siellä +25 ja +30 välissä) lähdimme enduroimaan ja vaihtelu virkisti ja vauhti kasvoi. Pitäisi viettää pyörän päällä joka päivä muutama tunti niin alkaisi luontevaksi. Hitsi, että olikin kivaa ja olisihan siellä voinut viihtyä pidempäänkin. Tulevat kisareissut painaa päälle ja pakko palata kotiin.

Kolmantena päivänä ajo hiukan tuntui jäsenissä, mutta sillä se lähti millä oli tullutkin ja kyllä se sitten alkoi sujumaan taas. Ja endurokin sujui jouhevammin päivä päivältä. Hävyttömän vähän sitä tullut ajettua tänävuonna, oikeastaan vain aluevalmennuksissa... Noh, keskityn nyt classic motocrossiin ehkä enemmän ja seuraavat kisat onkin Sipoossa ihan nurkan takana jo.
-Esmeralda-