maanantai 3. kesäkuuta 2019

Lohjan CC ajotapahtuma 2.6

Lauantai menikin omia synttäreitä vietellessä katumopon päällä, semmoinen pieni etelä-suomi tutuksi muutama sata kilometriä ihan tyhjän turhaa ja vain itsensä viihdyttämistä.
Sunnuntaina olikin tunnin cc ajot Lohjalla.
Aivan älyttömän kiva reitti, vähän paikoitellen oli niin tiukkaa ja liukasta mutkaa, että meinasi lipsua. Vaan kun ajot eteni niin tuli hyviä valleja ja spooreja mutkiin ja helpotti kummasti. Oli satanut sopivasti ja rata oli ihan mintissä. Eikä pölissyt.
Kuva: Simo Kuuslampi
 Jostain kumman syystä hyvä startti, olin toisena ekassa mutkassa ja vasta toisella kierroksella tuli seuraava kassari ohi. Antti sai jossain vaiheessa myös kiinni ja tiukassa mutkassa meni kerran linja leveäksi joten meni edelle. Peräkanaa sitten maaliin asti ajeltiin.

Kuva: Simo Kuuslampi
 Mietin jo onko siellä joku vedonlyönti käynnissä varikolla kun crossiradalla 500cc yksinkertaisesti karkasi vaikka ihan kaiken otin puolikkaasta irti niin ei riittänyt vastaamaan kauharenkaalla poistuvaa femmaa joka katosi horisonttiin. Sain sen kiinni kun tuli syherömpää polkua radan ympäristössä ja metsästä tultiin ihan peräkanaa taas radalle ja radalla niin vaan hävisi taas. Kunnes taas syheröpätkien aikana sain ajettua kiinni ja taas radalle tultaessa hiillostin takalokarissa. Alkoi jo itseänikin naurattamaan.
Kuva: Simo Kuuslampi
Kuva: Simo Kuuslampi
 Pehmeä hiekkarata oli enduroalustalle aika noh; vähän kun olisi vaahtokarkilla ajellut, mutta metsäosuuksilla oli oikein hyvä. Ja seillä ajoinkin taas Antin aina kiinni. Olisin jopa päässyt siellä kovempaa, mutta kun se tulisi taas takaisin radalle niin ohihan se olisi taas mennyt, joten ajelin siinä perässä kiltisti sitten. Ja niinhän se taas katosi kun radalle koukattiin. Se sorakaari ei edes ohentunut missään kohtaa kun omasta loppui jo paukut.

Kuva: Simo Kuuslampi
 Kaiken kaikkiaan 7 kierrosta tuli plakkariin - ainoana naisena ja muutenkin taisi vain 5 ajaa sen 7 kierrosta. Naisten voitto. (1/7) ja noin 7 sek Antin jäljessä maaliin. Ettei tule kotimatkalla hiljasta niin oli hyvä pysyä siellä takana 😋
Hyvää treeniä ja ei tilanteita eikä kaatumisia, joten ajoon alkaa tulla varmuus kaasunkäytön lisäksi.
Hämmentävää myös huomata ettei ajoa sekoittanut yhtään se, että välissä ajoin Hussella joka on ihan toiselta vuosituhannelta ja planeetalta. Seuraavana viikonloppuna sillä olisikin taas kisat...
-Esmeralda-