maanantai 6. helmikuuta 2017

Tasamaan kuski?

Ajohommia..
Lauantaista ei paljoa kerrottavaa. Olimme Sipoon crossiradalla ja oli vähän sellainentällainen päivä muutenkin ja ei oikein kulkenut. Parista jääspoorista tuli aikalailla ohjelmaa niin päätin, etten juurikaan yritä hyppiä kun lentelee minne sattuu. Ennenkuin sattuu.
Siinäpä sitten puolentunnin settejä ajelin ja olihan se vähän 😑.... en oikein saanut irti mitään kun ei vain luonnistunut. Että semmoista..
Sunnuntaina sitten olikin ihan jees fiilis. Olimme "kotipellolla" ja spooreissa taas ja alku kankeuden jälkeen alkoi ajo sujumaan. En oikein tiedä minne sen rytmin olin kadottanut. Ehkä olen vain tasamaalle luotu.. nyt oli taas rentoa ajoa ja hyvä flow.
Pikkupakkasessa ja sankassa seurassa. Väkeä oli aikalailla.  Lunta oli tullut vähän, mutta rata oli aurattu ja vaihdoimme ajosuunnan radalle ja taas oli ihan uutta haastetta. Spoorit tuli aika mielettämän pitäviksi vaikkei syviä olleetkaan. Ajoin mopo niin kallellaan, että jalka otti tankin kylkeen jo kiinni ja tilaa ei ollut enempää kallistaa.

Ja päätinpä siinä lämpimikseni käydä jopa metsäspoorissa tuolla. Hah.. no tuota.. aika hyvin se siellä meni - mitä nyt jalat oli kymmenen senttiä vajaat maahan ja takaiskari meinasi vaihtaa maksan ja pernan paikkaa. Onneksi ei ollut ihan varsinainen spoori niin pystyi ajamaan tapeilta röykkyisimmät kohdat. Olin itseasiassa positiivisesti yllättynyt miten tasaisesti tuo kulkikaan metsässä noin niinkuin muuten.
Oikein ihana päivä! Viikolla ei paljoa tule ajettukaan kun viikonlopuksi taas Adrenalin Arenalle Baltic cuppiin..
-Esmeralda-