perjantai 8. toukokuuta 2015

2.5 2015 Räyskälän Motocenter CC

Siitä on niiiiin kauan.
Varovaisin mielin kisoihin, mutta oli ihan pakko kun reittikin oli aika nami.
Talvella joskus kävimme Rintakosken Artsin kanssa poraamassa umpihankeen jotain jälkeä kartalle. Hahmotelmaa missä oletettu reitti tulisi sitten kulkemaan. Maasto oli kangasmetsää ja hiekka. 
Ajoa on tullut jonkin verran jo, vaihtelevalla menestyksellä. Välillä on hyviä päiviä ja välillä todella huonoja. Mistä sitten ikinä johtuukaan. Yritän siis ajaa reipasta ajoa, en kuitenkaan viedä itseäni ihan limiittiin sillä silloin tosiasiat tulee naamalle kun märkä rätti. 85% saa luvan riittää ja sillä uskoisin pääseväni maaliin kunnialla.
Jä pääsinkin. Luokkavoitto. Ja komea plakaatti palkintokaapin katolle :)
Sinällään ajo lähti kulkeamaan ihan ok ja huvitti oikein itseäänkin kun lähdon sekamelskan ja ihmettelyn jälkeen kukin lähti vähän miten sattui niin classic luokka takaa pyyhkäisi aika samantein kärkeen ja karkuun. Olin eturivissä naisten ja nuorten kanssa ja seläntakana V60 sekä niiden takana classicit käyvin konein. Lähettäjä käveli ja piti liputtaa ja pysähtyi odottelemaan et loputkin classicit saadaan tulille ja lippuna oli huppari ja.. ja.. katselimme toisiamme ja luulenpa et oltiin kaikki ihan kujalla. No siitä huolimatta sain hyvän startin ja kärkijoukossa matkaan. Koko kisan aikana ei sitten tullutkaan ohi kun pari classicia ja joku vetsku luokan "nykykotari". Jokusen sain kiinni ja hyvin pääsi ohittelemaan kun porukkaa oli senverta vähän tuolle reitille.
Kuva: Mika Vuorinen Photography
Kuva: Mika Vuorinen Photography
 Sovitin vauhdin siten, että matka taittui mukavasti ja happeakin riitti. Onneksi tänään oli hyvä päivä muutenkin. Keli oli juuri sopiva ja sadekaan ei ennustuksista huolimatta vielä ollut alkanut.
Reitti oli makea ja oli ihan huiman nastaa päästä taas ajamaan ja fiilis oli ihan tapissa. Päivä oli muutenkin oikein hauska. Oman luokan jälkeen toimin vielä nollapyöränä lopuille luokille ja jäinpä sitten vielä keräilemään siimoja sinne muutamaksi tunniksi. Sade tuli vasta viimeisen luokan viimeiselle tunnille...