keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Lohja CC tapahtuma ja treeniä perään

Aivan must tapahtuma. Vaikka nyt tuntuu, että vallan superlatiivejä kokoajan käytössä niin ei tätä vähemmällä voi ilmaista. Jo toistamiseen aivan helmi viikonloppu. Vaikka sateet pieksänyt jokapaikkaa niin Lohjan harjun hiekkamaasto ei petä. Reitti oli vähän mutkaisempi kuin viimevuonna (jäin kaipaamaan takasuoraa, jossa oikeasti puolikkaassakin kulku loppui kesken ja femma meni karkuun) vaan oli tämäkin oikein hyvä. Vähän pehmeä keula toi haastetta pehmeään hiekkaan, mutta siinähän sitä kömmittiin eteenpäin aina. Ja oli niin maan perk***een hauskaa. Tunti oli ajoaikaa ja kierroksia kertyi 6 + ensimmäinen, mitä ei kai laskettu kun puolivälistä lähdettiin.
Startista maaliin johdossa. 😋 välillä katselin taakse, että ketään ei näkynyt eikä kuulunut niin ajelin kovaa, mutta fiksusti. (Pitää nyt keskittyä pitäytymään hölmöilyistä, kun kohta on sellainen reissu edessä, että superlatiivitkin loppuvat kesken. Pitänee keksiä uusi kuvainnolinen ilmaisu)

Ilma oli kirpakka ja näpit meinasi vallan jäätyä. Sulattelin niitä ennen starttia, mutta pari ensimmäistä kierrosta olivat kyllä tunnottomat. Sitten lämpeni ja ajo oli paljon mukavampaa kun tunsi kahvat ja tangon.Naisten luokassa ei ollut kuin 7 kuskia, oli ainakin tilaa ajella.

Reitti oli hyvässä kunnossa ja ajo oli todella rentoa ja kivaa - lukuunottamatta pehmeitä mutkia, joissa oli välillä vähän erimielisyyksiä keulan kanssa. Oma moka, olisi pitänyt muistaa ottaa putket alas.. noh pääsi sitä noinkin ja muualla toimikin oikein hyvin - ainoa oli rossiradan pehmeät mutkat joissa kynti. Kelikin osui hyvin kohdilleen ja kaikki oli oikeastaan ihan täydellistä. Ajo maistui ja mopo toimi ja ja ja.. kaikki on vaan nyt niin hyvin, etten paremmaksi osaa haluta.
kuva: Simo Kuuslampi
Kuva:Simo Kuuslampi
Kuva Simo Kuuslampi
Kuva: Simo Kuuslampi
Kuva: Simo Kuuslampi

 Voitto kotiin ja silkan ajamisen riemun sivutuotteena viimeksi tuliaisina tuli Höyry löyly (joka antaa muuten maailman pehmeimmät löylyt saunassa kun saunassa - suosittelen!!) niin nyt sitten laadukas hiustenhoitosetti pesuhuoneen puolelle.

Kotona pikapesu ja valmistautuminen seuraavan päivän yksityisvalmennukseen Aleksi Jukolan opissa (joka oli myös kisoissa la ja oli voittanut Kärhän lenkin SM3 luokan)
KTM challenge palkintoon kuului siis ajovaate setin lisäksi priva treenit jonkun KTM tiimikuskin johdolla.
 Uusia varusteita en hennonut vielä ottaa käyttöön, ja onneksi, sillä aamusta kun saavuimme erkylään (valitisin paikan sen monipuolisuuden vuoksi ja kiitos osallisille, että sen saimme käyttöön) satoi räntää. Sitten lunta. Sitten se onneksi loppui. Treeneissä keskityttiin "bad ass" mutkiin, eli ihnottaviin ilman vallia tai spooreja oleviin tai leikaten hankalia ajolinjoja jne. Mielestäni se oli alun "..eiku-eiku-eiku-eiku" jälkeen juuri oikea valinta treenin aiheeksi. Välillä perässä linjojen haku ja oivallusten teko. Lopulta palaset vain putosi näpeistä laatikkoon ja tuli sellainen flow, että oikein ihmettelin itsekin mitä tapahtui. Hieno hieno hieno päivä. Kiitos KTM nordic ja Aleksi

Siis täyden kympin viikonloppu taas. Niin siistiä.
Nyt katse ensiviikkoon, jolloin ajetaan taas ja semmoisessa hiekkalaatikossa, ettei reunat ihan heti tule vastaan. Nimittäin aavikolla. 
-Esmeralda-