perjantai 15. maaliskuuta 2019

84:s Päijänteen ympäriajo 16.-17.3 2019

No onhan tässä taas ehtinyt tulla askel eteen ja kaksi taakse. On se elo yhtä sambaa...
Enfurofinlandian jälkeen muutama päivä niin sain osani tästä kaikken riesana olleesta flunssasta. Miksi ihmiset eivät pysy kotona kun ne on kipeitä?!
Kotikisat jäi armotta väliin ja alkoi jo epäilyttämään pääseekö edes päitsille starttaamaan. Itse flunssa oli kevyt malli ja meni muutamassa päivässä, vähän kuumetta noin 38 ja sitten jäikin seuraavaksi viikoksi kihnuttamaan pikku lämpöä. 37-37,2. Välillä nippa nappa alle mutta pääsääntöisesti tuota 37. En tiedä mikä viruksentorjunta operaatio on käynnissä, mutta leposykkeet palanneet normaaleiksi ja olokin kohtuullinen joten kyllä sitä startataan kisaan.
Valmisteluita pikkuhiljaa tehnyt ja harmitti kun monta päivää meni tunteja hukkaan kun ei voinut touhuta yhtikäs mitään kun kuume nousi heti. Istuin kuin tatti sohvalla ja katsoin aamusta iltaan National Geographin kanavalta kaiken mitä tuli merenpohjan ja avaruuden väliltä. Kiintoisaa ei siinä mitään, mutta tekemättömät asiat painoi takaraivossa.
Antti remontoi mopoa, vaihtoi kaikenlaista osaa ja rengasta ja suurimmaksi osaksi Kiinteistöhuolto A.Rannikkko sponsoroi ne myös. Saahan sitä toki vähän alennusta sieltä täältä, mutta varsinaista sponsorointia en ole yksinkertaisesti jaksanut työstää. Resurssit on muutenkin aika limiitissä. Omalla lompakolla ja näillä siis mennään ja kiitollinen olen näistäkin.

Epämääräisiä laatikoita kertynyt joka nurkalle ja hommat alkaa olla ihan loppusuoralla.


Mopo valmis ja kävin kevyesti koeajamassa uudet renkaatkin. Oli ajo vähän takkuisen tuntuista, mutta eiköhän se siitä. Pari päivää aikaa laittaa se kulkemaan.
 Saa tulla reitinvarteen kannustamaan ja parhaani yritän. Huoltoautoja on tasan yksi ja se seuraa kaikkialle, minne ehtii. Sinne minne ei ehdi niin mennään ilman takkia tai haalareita tai juotavaa tai.. kunhan bensaa on tankissa niin matka jatkuu, ellen riko mitään😀 Onneksi tuo ruisku ei ole juoppo...
-Esmeralda-