tiistai 29. marraskuuta 2016

Mutamönkijäiset niin done.



Jokohan se alkaisi olla Kustaa treenit möngitty. Mieli täynnä kiviä ja mutaa ja kaipaan jo Kawasakin sarviin. Vaikka on tämäkin tavallaan siistiä mutta määränsä kutakin. Ja turhauttaa hiukan kun ei puiden välissä enää uskalla ajaa niinkään kovin kuin ennen.
Ajatukset jo ensikaudessa, mutta tämä on ihan hauskaa.. korjaan: hyvää vaihtelua ja toisaalta, kun crossikisoissakin joskus voi kelit olla kamalat niin onpahan sitäkin treenattu. Tosin jos sieltä alkaa löytymään yhtä paljon kiviä ja juuria niin vaihdan ratamoottoripyöräilyyn. Kiitos.
Ensi lauantaina siis Hämeenlinnassa Hätilän ampuma-alueella legendaarinen mutajotos Käärme Kustaa. Mikähän ihmeen aivopieru sekin oli, että sinne piti :D... mutta historian ensimmäinen naisten luokka olisi tarjolla ja lähdemme sinne Kärkkäisen Sannan ja Karikuusen Annamarin kanssa joukkueena porskuttamaan. Jos vain pysyn edes samalla planeetalla perässä, reilu vuoden tauko metsämaastosta on tehnyt tehtävänsä vauhtiin :) Ottaa sen hauskanpidon kannalta.
Sunnuntaina sitten kääntyykin jälleen lehti kirjasessa ja siirryn Kawasakin ohjaksiin ja motocrossiin. Kawin tupet on jo hypistelty silosiksi tallissa kun kuumottaa jo päästä takaisin radoille.

 Throwback from last summer....... <3

-Esmeralda