keskiviikko 18. marraskuuta 2015

14.11 2015 Ajopäivä Joutsassa

Joutsan moottorikerhon jäsenille järjestettyyn ajopäivään oli mahdollista osallistua näin naisena ihan ulkopaikkakunnaltakin. Onneksi. Oli todella hieno ajopäivä, kiitos siitä niin Joutsan moottorikerholle kuin valmentajille Jämsän urheiluoppilaitoksen Seppo Savo sekä Matias Savo.
Sinnikkäästi kuumetta uhmaten läksin matkaan (poimin Tuiren Mäntsälästä kyytiin) ja päiväkin näytti vähän nuhruista naamaa. Liekö sataisi?! Ke-to oli pientä 37,4 lämpöä ja olokin oli senmukainen. Silti hinku ajamaan oli kova. Näin tyttöjen kesken päätimme kuitenkin lähte jos ei muuta niin ainakin retkelle.
Heti aamuun otettiin löysät pois ja metsälenkille. Olin crossilla tietenkin kun yritän oppia ajamaan sillä. Meinasin ottaa rennosti, mutta sykemittari osoitti toista. 196 sykkeellä puuskutin sillä lekalla siellä puiden välissä ja ajattelin, että ihme jos ei noutaja tule. Hiki valui ja keuhkoja poltti ja kuumetta tuntui olevan ainakin sata astetta.
Kuva: Mikko Onali
Kuva: Mikko Onali
Kuva: Mikko Onali
 Onneksi meno tuntui hirvittävän muitakin kun itseäni ja tauolle selvittiin hengissä ja itseasiassa äkkiä tuntui olokin olevan parempi. Seuraava rasti olikin crossiradalla mutkatreeniä ja totesin, että flunssa-mikä-lie hyppäsi kyydistä ja jäi sinne metikköön. :) Olo senkun parani, ajo alkoi tuntumaan rennommalta ja kelikin pysyi kuivana. Voiko enempää toivoa?
Oli hieno päivä ja alkoi tuo ylitahtinen tuntumaan vähän tutummalta. Pehmeää hiekkaa, tekniikka rataa, mutkia ja hyvää palautetta.
Nämä alemmat kuvat on itseasiassa aika taiteellisia, vaikkakin kuvakaappauksia omenalla videopätkästä, jonka Mikko kuvaili.


Päivästä jäi käteen positiivinen fiilis ja ihana elämänilo onnistumisista. Ja muutenkin terve olo :)
-Esmeralda-