keskiviikko 18. marraskuuta 2015

14.11 Räyskälän reitin tuumijaisia

Rintakosken Arton kera suuntaan Räyskälä ja tavoitteena pohtia uutta reittiä ensivuoden cc kilpailuun.
Jälleen näytti siltä, että sataa ja satoikin matkalla. Perillä kuitenki hattarat piti pintansa eikä vettä tullut. Samoiltiin siellä täällä ja välillä ihan umpimetsässäkin kartoittaen mahdollisuuksia. Toki voisi tuon vanhan reitin siimoittaa, mutta jos olisi sileää tarjolla niin mikä ettei. Vanha polku oli aika kyttyrällä...
Hienoa kangasmaastoa ja pari "crossi"rataa teki tästäkin päivästä elämisen arvoisen. Hiukan teki kiusaa, kun kiristin takajousta vähän niin tasapaino kääntyi piirun nenälleen ja pyrki haukkaamaan käännettäessä. En antanut asian häritä vaan nautin täysillä. Ajot jatkui aina siihen asti kunnes tuli niin pimeää, ettei enään nähnyt.
Ensimmäinen epävirallinen versio, pituus hiukan päälle 9 km. Suunnitelma on aina pohja muutokselle, mutta on hyvä olla sellainen.

Ensikaudelle lähtenyt mukavasti tukijoita mukaan, vähemmän suoralla rahalla vaan se mitä ei tarvitse ostaa niin jää omasta palkasta ajamiseen. Olenkin tuuminut, että ne rahat menee jokatapuksessa johonkin niin parempi savuna ilmaan kun kurkusta alas. Jo yksi erä motocross radalla antaa enemmän kun monet kokevat koko elämänsä aikana...
Odotellaan uusia teippejä kohta TapeSnakelta saapuvaksi jotta pääsee puuhailemaan ensikauden videota :)  Intoa täynnä kun ilmapallo!

-Esmeralda-