maanantai 19. elokuuta 2013

Enduropäivä Karkkilassa naisille.

Karkkilan motocrossradalla vietettiin Karkkilan moottorikerhon organisoimana maanantai-iltaa naisissa voimin.Siis vain ja ainoastaan naisille tarkoitettu (myös oppaat/kouluttajat olivat naisia) ilmainen lajin kokeilupäivä ja osallistujamäärä yllätti meidät kaikki!
Pyöriä oli lainassa tutuilta, yrityksiltä ja kerholaisilta, jotkut toivat omasta takaa lainapyöriä mukanaan, mutta silti niitä oli auttamattomasti liian vähän :)
Ensikertalaisia oli uskaltautunut mukaan riemastuttava määrä ja monelle alkujännityksen jälkeen innostus voitti ja lopunviimeksi monella oli hymy niin leveä, että onneksi päässä on korvat niin ei haljennut.
Keli suosi ja suosiosta johtuen mietimme pitäisikö järjestää toinenkin tällainen. Niille, jotka juuri oivalsivat olisi mukava päästä isolle radalle ajamaan ja niille, jotka ei oikein ehtineet kunnolla kokeilemaan pääsisivät enemmän sinuiksi laitteiden kanssa. Nyt osaisimme varautua kaluston ja varusteiden kanssa paremmin!

We spent nice monday evening with women at Karkkila motocross track. Only for women. All trainers were also women. Opportunity to test the riding for free. We had bikes from sponsors and we borrowed some. Some had own bike with them. The beginners and first timers had finally so wide smile at face that without ears the head would split in two.
Weather was awesome and it was totally crowded so we thought to arrange another one later. Next time we also could get a bit more bikes and gears.  
Tämä tapahtuma tuli aika puskista ja lyhyehköllä varoitusajalla, mutta seuraamalla facebookissa Rapakat yhteisöä niin et missaa seuraavaa, jos itse vähänkään mietit uskaltaisiko niin tuolla oli monia naisia, jotka eivät olleet ikinä ajaneet minkäänlaista moottoripyörää tai edes mopoa ja hyvin onnistui. Toivottavasti jokunen jää edes lajin pariin, naisia on motocrossissa ehkä parisen kymmentä, mutta endurossa vain kourallinen.

This was so short notice but following the Rapakat in Facebook you won't miss the second one. There was many first timers and in the end of the day they ride the bike at track and had so much fun. Hope that even some of them would start and stay with a bit more favored motocross or then enduro. There is only fist full of ladies now a days at top of enduro.  
-Esmeralda-