tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi perusteellisesti aloitettuna

OIKEIN HYVÄÄ JA MENESTYKSELLISTÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!!

Operaatio koneremppa
Siinähän se taas pötköttää rattaat levällään..tosin kasaanpäin jo menossa. Ohjelmassa siis taas kaikki laakerit ja kiertokanki jne.. männässä mennään vasta B versiossa, joten ei hätää - niitä näyttää löytyvän aina D:hen asti. Mietin vain kuinka monta sataa tuntia pitää ajaa, että sellainen on käytössä..
Päätin, että tämä tehtäisiin nyt, ettei se nyt porsi sitten kesken kisakauden. Toki se voi tehdä senkin, mutta pienemmällä todennäköisyydellä :)
Samalla halusin tutkia mistä ihmeestä tuli välys joka tuntui klappina ajossa pääakselilla. Noh, selvisihän se sitten ja vika ei ollut onneksi moottorissa missään vaan swingin puslat oli ihan lääst siisön. En kyllä muista onko niitä vaihdettu ja milloin.
Moottorin kanssa apuun tuli jälleen luottovirittäjä Make Artiola, joka taikoi siihen luonnetta sinne mistä sitä hiukan uupui.
Hyvä siitä tulee....
Kampiakseli meinasi heittäytya hankalaksi vaan ei ihme, lienen oppinut oikukkaaksi seurassa :)
Kun olin sitten "Päitsin päämekaanikko" Jussin kanssa liikkeellä niin jotta aika ei käy pitkäksi se alkoi sitten virittelemään muita osia. Laitoin kädet taskuun ja hymyilin. Kerrankin minulla ei ollut mitään tekemistä, koska mentiin minun tietotaito alueen reunan yli niin että humpsahti.
Hyvä siitäkin tulee...
Sitten vain kaikki palikat nippuun ja testailemaan. Pakkohan se oli illalla jo potkaista käyntiin ja ihastella kuinka moottori kuullosti taas moottorilta..
Kun vielä viimeisiä rippeitä niiskutan niin odotan todella, että pääsisi jo treenaamaan. Pari kolme viikkoa on mennyt tässä ihan niistäessä ja yskiessä, vaikka todella harvoin kipeänä olenkin niin nyt löysin ihan helmiflunssan. Viimeksi taisin olla päitsillä kipeä..
Summa summaarum; innolla uuteen vuoteen ja tavoitteena olla vielä nopeampi kuin viimevuonna.
-Esmeralda-