keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulu on ihan kohta!

Enää viisi päivää aattoon..
Toivotan ihanan lämmintä ja rauhallista Joulua kaikille ja tietysti kiitän kuluneesta vuodesta kaikkia tukijoitani kuten jo Sandhillin sivuilla totesin: "ei niin kauniita ja suuria sanoja olekaan millä kiittäsimme vanhempiamme tuesta, niin rahallisesti kuin muutenkin. Kiitos Päivi ja Seppo Michelsson ja Leena ja Jorma Vesterinen".
Yläkerran heebo on pitänyt hyötyliikunnasta huolen lykkäämällä lunta joka vimmatun päivä ja milloin taivaasta se on tilapäisesti ollut loppu niin puhuri on siirtänyt sitä viereiseltä pellolta riemukseni ja ilokseni pihamaalle. Eipähän tarvitse vartavasten lähteä minnekkään kuntosalille - so last season! :)
Holmin peltorata ja miksei metsälenkkikin alkaa olla ajokunnossa ja tässä varmaan pitänee sinne singahtaa kunhan hiukan koneremonttia askartelee ensin. Vaikka ne sanoo, että: if ain't broken, don't fix it, niin silti ajattelin ennakoivasti vaihtaa pyörivät ja edestakaisin menevät osat. Ei keskenään vaan ihan uusiin :). Mutta joo, pidemmitä puheitta: Joulun odotukseen, mars! Ja eritoten uuttavuotta, menestyksekästä sellaista ihan jokaiselle!
-Esmeralda-