maanantai 2. heinäkuuta 2012

salpalinja cc 30.6 2012

Piiiiitkästä aikaa..
Ohjelmaa on ollut kaikenlaista ja vähän yrittänyt ajaakin siinä sivussa.
Crossin harjoitteluun tuli enskapiikin ohelle -09 käypänen ja soiva KTM 125SX malli.
 Kun ehtisi nyt sen vielä viimeistellä mieleisekseen...

Sitten kisoihin.
Vihdoin paikka, jossa ei ole ikinä vielä päässyt kurvailemaan! Mitä nyt vähän ympärilleen katseli niin maasto vaikutti makoisalta. Kangasmetsää ja pehmeää hiekkaa.
Meidän lähtö oli aamusella nuorten kanssa ja ajoaikaa tunti.
Yleensä lähden rivakasti kärkikapinoihin, vaan nyt kun pamahti niin, vaikka potkaisin vaihteen ja käänsin kaasua niin moottori vain parkaisi eikä mitään tapahtunut. Puolessa sekunnissa ehtii ajattelemaan paljon kuten esimerkiksi: hitto, vaihde ei mennytkään päälle. Siitä sitten uudestaan potkaisin vaihdekiksiä ja kaasutin ja sama homma.. Lähtö oli pehmeältä hiekalta ja senverta ei järki juossut, kun kulunut FIM takarengas suti kertakaikkiaan vain tyhjää eikä edennyt. Vaihde oli siis asianmukaisesti oikeassa kolossa.. No kaikki tapahtui nopeasti, mutta liian hitaasti kuitenkin ja usea pikkukilli, jotka pikkuriikkisillä 85cc ajaa, ehtivät edelle. Singahdin perään, mutta pölyssä ei juurikaan voinut muuta kun arpoa missä mennään. Ilma selkeni ja aloin kampeamaan ohi. Muutamasta vihdoin selvisin, mutta eräs heitti komeat helikopterit juuri edelläni pehmeässä hiekassa. En voinut muuta kun ajaa radallta melkein ulos. Ajauduin pehmeään rinteeseen ja siinä saikin porata, että pääsi takaisin radalle.
Kierros oli kohtuu lyhyt, ja muutamia läheltä piti tilanteita vielä tuli eteen kun pikkukaverit keksi kaikkea jännää. Hiukan ajeluksihan se meni, mutta reitti oli makea!
 Huoltomiehenä Jussi, vaikken juuri huoltoa tarvinnut kun tunnin ajaa kumpikin juomatta. Ottipahan muutaman potretin kännykällä...
Lopputuloksena kolmas sija ja pikkupytyn lisäksi järjestäjällä oli komeat tavarapalkinnot! Kaikinpuolin hyvä kisa, vaikken oikein ollut iskukunnossa. Täytyy hiukan ryhdistäytyä ja vihata vähän enemmän :)
Silti takaraivoon jäi kaivertamaan, että tuonne täytyy lähteä treenaamaan joskus. Hieno paikka.
-Esmeralda-