tiistai 10. joulukuuta 2019

Chillailua

Kisat kisailtu tältä vuodelta ja keskitytään vain fiilistelemään ajon kanssa ja PK kausi treeneissä muutenkin. Salia, spinningiä, tanssia jne jne. Valmistautumista ensi kauteen. Kun vain miettisi mihin tähtäsisi siellä.. ja olisi kiva löytää joku treenikaverikin. Voisi ajo ehkä nousta eri levelille...

Ensilumet tuli ja sitämyöten piikkirenkaat alle. Onpa taas ilo ajaa kun mopo painaa ainakin 150kg.
Sain vihdoin kasailtua vanhan 200sen tikkiin ja hullunhauskan neula/suutin/luisti leikin jälkeen jopa kutakuinkin säätöihinkin ja olihan se ihan viimosenpäälle hurlumheitä. Tämä ilopilleri oli puolikkaan mörkön jälkeen sen tuntuinen, että tuon pystyi kiertämään tikun ympäri käden käänteessä. Ketterä kun mikä. Jos olisi vain endurolaatikko voisi päitsille lähteä. Tai ehkä vain säästelen sitä sunnuntai lystinpitoon 😀

Muutama päivä eteenpäin, kun lumetkin jo suli taas kävin huruuttelemassa Hondan 450cc mopedilla ja täytyy sanoa, että olipas kiva nelari. Tykkäsin kovasti. Pyysin joulupukilta lahjaksi, mutta jotenkin on tunne että nähdään edelleen  vanhan ktm:n  puikoissa ensikautenakin... hauskuutin itesäni kuitenkin kernaasti tämän hetken. Siro ja kevyt ja moottori tuntui hyvälle. Ja olihan ne rossi iskarit ihan eri luokkaa laskea menemään täytyy kyllä myöntää sekin. Hieno ajokokemus.
 Chillailin omenaporalla pitkin metsäpolkuja ja iloitsin ja nautin ajosta. Spurttailin välillä ja kun (taas jälleen kuten yleensä) yksin olen liikenteessä pitää ajaa fiksusti. Yrittää ainakin.



Vihdoin sain aikaiseksi takaiskarin huollon ja pääsin puolikkaallakin metsään ja kyllähän se perkasi vähän eri malliin kun vanhus, mutta selkeästi itsepäisempi. Jokainen näistä on niin omanlaisensa ja oman tyylisensä vaan kaikilla se ajaminen on hauskaa. Siirtelin vähän kiviä ja käpyjä pois polulta.


Kelit on ollut todella suosiolliset ajamiseen vielä, vaikka on satanut välillä kovinkin on joku paikka aina kelvollinen. Ainoa vain, että vain viikonloppuisin pääsee päivänvalon aikaan kun illat pimenee niin aikaisin. Viikolla treenaillaan sitten salilla. Pyrkinyt käymään vähintään 2-3 krt sen 1,5-2,5h settejä spinningiä sekä tanssia ja vaihtelevia lihaskunto ja liikkuvuus ryhmäliikuntoja. Ne on tosi kivoja ja kun tekee ohjeiden mukaan ei pääse itsekseen revittelemään liian kovilla painoilla tms vaan tehot pysyy hallinnassa kun peruskunto kaudella ollaan. Koitan nousta ylös loukkaantumisien aikaansaamasta sudenkuopasta ja toivottavasti ensikaudella voisin olla jo täysin isku kykyinen kunnon puolesta. Se on tavoite. Se, mihin sitten keskityn katsotaan myöhemmin. Unelmat elää..
-Esmeralda-