tiistai 29. maaliskuuta 2016

Ihan huippua!

En syönyt yhtäkään pääsiäismunaa, nähnyt noitia tai rai rai rai ruohoa. Hiekkaa kylläkin ja se oli parempaa kuin mikään muu pääsiäisessä.

Hangon rata aukaisi puomit kesäkeliin. Muut lähti Latviaan ajamaan niin me siirryimme "köyhien Latviaan" eli Hankoon, ja siellähän peuhasin ihan sydämeni kyllyydestä koko loman.

Kuva: Jere Uro
Ajaessani kolmatta kertaa jo Dragsvikin varuskunnan kyltin ohi mietin, että tämä kaislajääkäri näkee tuon kyltin useammin viimepäivinä kun ollessani siellä intissä.
Ensimmäinen päivä meni iskaritestiin. Eipä saatu oikein mieleiseksi säädettyä, joten plan2. Siitä sitten tehtiinkin kaikki ihan uusiksi. Kiitos Artsin varastojen taakse löytyi toinen jousi ja Timpalta toinen keula testiin.
Sitten ei muuta kun pattisinta latua koko päivä ja kokeilemaan missä toimii parhaiten.
Se oli rankka päivä. Rata meni muutamassa tunnissa oikein hyvään testikuntoon. Viimeisenä päivänä se tuntuikin hiukan käsivarsissa. Silti ajo parani huomattavasti edellisestä vielä. Alkoi olemaan jo hauskaa kilvanajoa ja tosi hieno ajofiilis. Tunteja on vielä niin vähän nelariin alla, että se tuntuu olevan vähän hidas hämäläinen meikäläisen tempperamenttiin, mutta kyllä se tästä. Kai.
Hyvä viikonloppu hyvässä seurassa kaikinpuolin. Kevät tule jo! Mä oon niiin valmis!

 Taiteellisia "videoclip captureita". Nojautuen todistusaineistoon on nähtävissä kiistaton itsensä viihdyttäminen tänne asti :)
-Esmeralda-