torstai 10. joulukuuta 2015

Mopotallissa tapahtuu..

Olihan muuten aikamoinen savotta vaihtaa nuo muovit. Mietin pienessä mielessäni kuka juupeli on suunnitellut uudet muovit siten, että koko takahäkki pitää purkaa irti, että numeropohjat saa vaihdettua?! Se on yhtenäinen palikka ilmanputsarikotelon kanssa. Noh, se edellinen versio, missä ne parilla ruuvilla oli irroitettavissa takalokasuojineen kaikkineen olikin yliarvostetun helppo.
Meni siinä muutama ilta ja oli mulla kaverikin mukana. Käry löysi pesän pakoputken laatikosta. Sieltä kuului hiljainen hyrinä ja purina... niin lukihan siinä kyljessä Ackrapovic. (äänenvaimentaja)

 Siitä se pikkuhiljaa. Tapesnaken Jokke Järveläinen suunntteli toiveiden mukaan teippiä ja täytyy myöntää, että aika paljon teippejä laittaneena nämä tuntui asettuvan todella helposti.
Tietenkin Tekopan tapit. Odottelin niitä jo tovin ja ajaessani vakioilla muistin taas miksi noihin tykästyinkään. Ei lumet paakkuunnu tai mudat eikä lipsu. Muutaman vuoden ajaneena uskallan sanoa, ettei syö saappaan pohjia yhtään sen enempää kun vakiotkaan. Toisessa mopossa olevat on kiertänyt jo parikin mopoa ja ajotunteja varmasti ainakin 500 ja eivät uutta häpeä. Suosittelen. Voi unohtaa kaikki ylimääräiset kevätjuhlaliikkeet. Easy life...
-Esmeralda-