keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sulkava selvitty sitten enduroa Eestiin...

Hiljaisempaa ollut kisarintamalla, ja edellisiä vuosia ajatellen niin ihan hyvä. Muutaman vuoden mennyt tukka putkella kaikkialle kokoajan. Nyt on ehtinyt harrastaa muutakin. Mielen terapiaa :)
Witraktorin soutajat siis sulkavaa valloittamassa:
Tauko paikalla...  pysähdyimme nauttimaan ensikertalaisten skumpat ja uimaan...
Kelit suosivat ja aurinko porotti armottomasti pilvettömältä taivaalta. Suosiolla lääpin pintaan 30 suojakertoimella olevaa vaseliinia. En todellakaan ajatellut palaa. Monet muuttui päivän mittaa kauniin punaisiksi kuin keitetyt hummerit ja tiedossa oli varmasti tuskalllinen yö. Minuun hyvä kun väri edes tarttui, mutta nukuin mainiosti. Vähän oli ehkä ensimmäisenä yönä viileää, mutta sukat jalkaan ja yksi viltti lisää niin uni maistui. Mitä nyt kollega Vasaman Jarmo yritti takakontissa kuorsata, mutta ei onneksi päässyt oikein vauhtiin. Luojan kiitos lähdin reissuun sprintterillä niin siinä oli täydet eristeet koko autossa ja oli siis kohtuu hiljainen nukkua leirintäalueellä, missä biletys jatkui pikkutunneille. Tiedä sitten oliko paikka nimensä veroinen...
Lauantaina tahkottiin 40km reiluun neljään tuntiin ja sunnuntaina 30km alle neljään tuntiin. Oli tosi siisti reissu, ja ei tullut rakon rakkoa käsiin. Tosin vauhti oli huomattavasti iisimpi kuin Kaarinan soudussa, mutta tämähän olikin retkisoutu. Osaanottajia reilu 5000 niin olihan siellä paikoitellen airopareja ihan keräily etäisyydellä.

Maalissa nautimme vielä lounaan ja sitten rantaan takaisin purkamaan leiriä ja vielä kerran saunomaan ja uimaan. Tulihan heitettyä talviturkkikin.. jo :)

Nyt sitten valmistautumaan jälleen Viron suuntaan,  endurosprint Pärnun suunnalla ja ei nyt kyllä hirveästi ole tullut ajettua, mutta eiköhän siitä selvitä. Viikolla vähän ajeliln juuri vaihdettua mäntää sisään ja säätöjä kohdilleen. Hyvillä mielin reissuun!
-Esmeralda-