keskiviikko 23. joulukuuta 2020

21.11 2020 Mantsamimmien kauden päättäjäiset

 Ihan huikeaa, että on aktiivisia naisia ympäri suomen jo. Jämsässä muutenkin jonkunverran käyn ajamassa joten oli luontevaa käydä viettämässä kauden päätössafarit siellä.

Mantsamimmien moottori Katrariina ja Minna olivat järjestäneet safaripäivän ja ruokailu siihen lisäksi. Illanistujaiset ja sauna odotti kaiken tämän päälle.

Keli oli muuttunut lumiseksi ja vaikkei niin liukasta ollutkaan niin nastarenkailla lähdin liikkeelle. Piti mukavasti myös märässä mudassa. Taisi kaikenkaikkiaan olla 13 reipasta mimmiä reitillä kun pöristeltiin menemään suomi mantsaa Jämsän metsissä. Olin vanhalla 200:sella liikkeellä kun tipi on jo siivottu myyntikuntoon.


 
Onneksi huomasin, että vaihdepoljin oli putoamaisllaan. Onneksi oli Marko mukana ja Mamilla työkaluja. Näiden veteraanimopojen kanssa pitää aina muistaa kiristellä mutterit - ei taas muistanut.
Pari herkku kohtaakin löytyi. Siinä jonossa kun katselin muiden uintireissuja ensin niin päätin mennä varovasti ja sukat kuivana. Onnistui.
Tuulenkaatoja kierreltiin välillä taluttamalla. Oli senverran tarkat paikat. En myöskään halunnut olla naamallani isoilta kiviltä nastarenkailla hyppiminen kuullosti huonolta suunnitelmalta.

Oli ihan huikean hauska päivä, vaikka pienen ajo/ajatus virheen takia olkapää otti hiukan kipiää niin silti päivä oli huisin kiva. Tulimme Minnan kanssa suoraan syömästä (erittäin hyvää lohikeittoa) Minnalle kun vammat hiukan kolotti ja hyvä niin. Tuli jo aika hämärä, ennenkuin muut tulivat perille. Eihän siellä metässä olis enää nähnyt edes ajaa 😐 Tulikohan jotain 60km mentyä kuitenkin.

Ihana oli mennä päivän päälle saunaan ja vielä illallinen ennenkuin kotimatkalle. Bueno.

Kiitos Mantsamimmit tästä vuodesta ja ensivuonna taas nähdään varmasti!

-Esmeralda-