maanantai 10. kesäkuuta 2013

8.6 2013 Vetoja...

No tavallaan reisinkiä tämäkin, kilpasoudustahan on kyse.
Oli sitten ihan pakko taas rynnätä kokeilemaan jotain ihan uutta, eli kirkkoveneellä soutamista. Wihurin omalla veneellä siis orientoituneita melojia sankoin joukoin Kaarinaan ja kyseessä Kuusiston ympärisoutu. Sinälläänhän sillä ei ollut saumoja rökittää muita kirkkoveneitä juurikaan, se kun mallia vanha, painava ja kiinteäpenkkinen. Oikeastaan hiukiankin jämäkämpi on sitten jo rungosta koverrettu ruuhi.
28km kiskottiin aikaan 2h37min ja seitsämänneksi siis maalissa. Välillä vähän fiilistellenkin edettiin ja sitten kerättiin vauhtia taas "vetämällä 10 tiukkaa" ja joku tuumi, että niin siinä käy baatitiskilläkin, että 10:n tiukan jälkeen alkaa yskittämään. :)
Ottaen huomioon, että kävimme ainoastaan kerran harjoittelemassa Tuusulanjärvellä niin suoritus oli huikea! Maisemia ihaillessa ja kelin suosiessa reissu oli suurenmoinen! Käteen ei jäänyt luojan kiitos muuta kun kunniakirja ja mitali, toisilla sen lisäksi huimat rakkulat :)
Wihurin kartanolla olikin sitten sauna valmiina ja pöytä katettuna. Kyllä kelpasi!
Siitä sitten sujuvasti viettämään Maken Päitsipeijaisia, omat ympäriajon kekkerit kun olivat edellisenä viikonloppuna...
-Esmerlada-