keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kärme Kustaan kiemurat 4.12 2011

Tänävuonna pöristelin nollamopona, kun viimevuotisen joukkueen tilanne ratkesi ihan kalkkiviivoilla ja kokoonpano ei siis startannut.
"Onneksi järjestäjän porukoista kysyttiin, josko nollaksi ja mietin jotta tietenkin lähden.
Lähdin siis aamun kajastusta odottelemaan muiden nollien sekaan ja kohtahan sitä pääsikin ajamaan. Edellisenä iltana arvoimme kesärenkaat vaiko piikit juupas eipäs ja päätös oli kesikset. Eipä mulla niin kiirettä olisi, mutta kyllä se hapottaisi olla nutullaan vähän väliä vaikkei kello kävisikään. Arviolta noin puolet oli piikeillä ja mietin vielä kummonen keikka olisi tulossa kesikisllä. Lenkin pituus oli kuitenkin noin 20km joten kyllä siitäkin saa ihan ohjelmarikkaan tuntisen aikaseksi, jos on kovinkin liukasta. Sataa tihutti eli keli oli plussalla kuitenkin.
Turha pelko, metsä oli ihan sula ja kivet toki mudasta liukkaita, muttei jäisiä. Onneksi vaihdoin sopivammat renkaat alle, kun edellisen kerran pari viikkoa sitten olimme Turussa Hanskin ja Jaakon luona "kauden päättäjäiskinkereissä" ja siellähän olikin sitten ihan ehtaa suomienturoa tarjolla runsain mitoin. Alla kovat crossirenkaat ja hilpeys huipussaan kun lipsutteli menemään.. kaikinpuolin rankkaa myös syömingit ja juomingit, varmaan seuraavan päivän olotila (toisilla-minä olin kuskina) kompensoi ja ajo ei ollutkaan se raskain juttu... mutta sehän onkin sitten ihan toinen tarina.. :)

Takaisin Kärmekseen.. minusta ei liioin kuvia löytynyt, tai sellaisia julkaistavia malleja, ja kaipa se reitin haastavuus hivenen laski kun ei ollut niin kiirusta. Hauskaa senkin edestä ja pariin kertaan reitin kiersin. Ei ollut niin rämpimistä kun ajattelin, mutta eipä tarvinnut ihan sinne syvimpään suohon mennäkään. Oli todella hyvää treeniä ja suurkiitos järjestäjille kun pääsin ajamaan. En muista ikinä viihtyneeni noin hyvin suomiendurossa!"
-Esmeralda-