perjantai 17. joulukuuta 2010

Tämä oli ihan hyvä vuosi. Ei pahoja loukkaantumisia, kisa menestystäkin tuli ja tavoitteet saavutettiin mitä asetettiinkin. Mukaan mahtui ylä ja alamäkiä, mutta tämähän on enduroa eikä mitään maarataa... =)

Jatkan samalla vanhalla mopolla, kone oli juuri auki ja kaikki laakerit, stefat ja mäntä vaihdettiin. 215h mittariin ehti kertyä... ajaa D ja C125 luokkia sekä CC cup:in. Tähtäimessä myös naisten maajoukkue ISDE:ssa 2011.
Mietinnässä ollut myös crossikilpailut, ainakin siihen pitäisi panostaa. Katsotaan. Ehkä viron puolelle keväästä ajamaan.

On aika tullut esittää suurkiitos kaikille, jotka ovat tukeneet ja auttaneet matkan varrella. Sponsorit, jotka ovat rahoittaneet tavalla tai toisella tätä touhua tai vaikkapa Hytösen veljekset Turusta, jotka ovat lukemattomia kertoja säätäneet iskareita... tai muita ystäviä, jotka ovat hakeneet varaosia tai auttaneet huolloissa... Iso kiitos! Erikois maininta kuuluu ehdottomasti kuitenkin vanhemmillemme, he ovat olleet apuna ja tukena, myös erittäin paljon rahallisesti. Paljon eväitä ja oiottuja pakoputkia on mahtunut matkanvarrelle kaikkien varaosien ja rikkinäisten mersujen joukkoon, jossa ovat kantaneet kortensa valtaisaan enduro kekoon... ilman teitä tämä ei olisi onnistunut. Kiitos Päivi ja Seppo Michelsson sekä Leena ja Jorma Vesterinen.

-Esmeralda ja Markus-