sunnuntai 9. syyskuuta 2018

SCRAMBLE! Be there or be square 26.8 2018

Siis onhan tämä nyt jo jokavuotinen kokoontumisajo.
Näytösajo.. niin niin. Mutta kun se kypärä menee päähän niin unohtuu kaikki ne "kunhan kruisaillaan" jutut ja ajetaan kuin viimeistä päivää 😇 Erittäin harvoin kukaan loukkaantuu, mutta valitettavasti tänään juuri kävi niin. Edellisestä kerrasta olikin kuulemma monia vuosia ja sekin taisi olla ainoa. Tätä on tapahtumaa on ajettu jo vuodesta 2000, jolloin ensimmäinen scramble järjestettiin ja  vuodesta 2005 se on ajettu Erkylän lukoilla. Rata on 90%:sti sama vanha mestaruusrata kuin aikoinaan.

Rata on se arvokilpailujakin ajettu hyvinkään vanharata ja siellä saa ajaa vain tämän yhden kerran vuodessa. Kaikille jotakin katseltavaa mopolähdöistä aina evoihin.
Aivan mahtava keli, rata, mopo, seura, kaikki... eli kaikki elementit mistä hieno päivä on tehty.
Husse toimi upeasti ja ennustettu sadekin ripsautti vain muutamia pisaroita.



Nauratti kun mietimme, että tämä oli melkein kovempi setti kun kisaerä kun ajallisesti pidempi ja rata on sellainen mallia kokoajan jonnekkin päin, vaikkei pöytähyppyreitä ole niin topografia pitää huolen siitä, että kokoajan pitää ajaa. Tykkään kovasti.
Hienoa, että tämä tapahtuma kokoaa yhteen ja ajamaan nekin harrastajat, jotka ei kisoja aja vaan on yleensä siellä katsomon puolella. Täällä turistaan ja muistellaan ja se kuuluu asiaan.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja koska Miehikkälän kisa jäi nyt väliin sairastelun takia niin syksyllä on vielä cc kisoja ja katsotaan nyt mitä sitä vielä keksiikään.
-Esmeralda-